utorak, 25. kolovoza 2015.

Ikea 2015./16. wish list

U subotu ujutro na svojim vratima našla sam novi Ikea katalog weeeeee :DU katalogu je sve je to lijepo umetnuto u interijer, ali dok skontam što se na slici može kupiti, a što je dekoracija skontala sam da mi je bolje skočiti na Ikeinu stranicu. Gledajući proizvod po proizvod i puneći svoju bookmark listu zaključila sam da je vrijeme da napravim wish listu.


Nakon nekoliko sati zurenja u ekran, vidim da ovaj vikend Ikea slavi 1. rođendan i da su u tijeku neka događanja. Jedno od njih je i izrada personalizirane naslovnice kataloga. Odmah sam nazvala M i rekla: Sutra moramo u Ikeu!!!

I eto nas na naslovnici Ikea kataloga :DS wish listom u ruci šoping je potrajao svega 3 sata :D taman dok nije krenula gužva. Odlučili preskočiti pola sata čekanja u redu za ručak kojim smo se htjeli počastiti i otići kući. Na putu kući skužili smo da smo preumorni za kuhanje i pregladni za čekanje da se ručak skuha pa smo ipak jeli vani, ali to je sada druga priča... Sve u svemu, odličan dan.Ovaj odlazak u Ikeu bio je više izvidnica nego pravi šoping (iako se potrošilo) pa ću vam stoga reći svoj dojam i o nekim proizvodima s wish liste koje nisam kupila.


Neizostavan potpuri za 5 kn 
koji možete staviti u neku ukrasnu posudicu
ili kao ja u teglu pa mi sada umjetno cvijeće miriše :D

Inače, radi se o ovom cvijetu zanimljivog imena Fejka i ovoj tegli.Umjetne biljke imam jer mi je osvjetljenje u stanu užasno i svaki živi cvijet koji sam imala je uvenuo.


Ako vam je ukrasna tegla preduboka za lončanicu ispod nje stavite zgužvani papir kako bi dobila na visini. Papir dobro utisnite da se lončanica ne bi ljuljala dok je premještate.
Uživo je prilično veći nego što sam zamišljala i izrađen je od jako čvrstog materijala.

Ove dvije ukrasne tegle za biljke isto su bile na wish listi, ali uživo mi se nisu dopale. Prva je bila prešarena i nisam je "vidjela" u svom stanu, a druga jednostavnija je izgledala - jeftino, kao neka (pra)stara tegla za marmeladu :DOve stolne lampe mi preeedivne. Namjeravala sam ih kupiti u obje boje, ali nisam jer izgledaju plastično i dojam je kao da mi se rastopile da ih uključim u struju. Kmeeeee :(
Od skupljih stvari koje će jednom biti moje na wish listi su:


Bijeli toaletni stolić za kozmetiku i laptop

Iznad kojeg bih stavila ovaj okvir, ali bih umjesto slika unutra stavila ogledalo. 

Oko ogledala posložila bih ove fashion sličice.


Zidnu lampu s jedne strane stola


a s druge strane zidnu naljepnicu

  
Ne bih se bunila da mi ostatak sobe izgleda ovakoi da se negdje nađe mjesta za ovu stolicu za ljuljanje :)))
 


 
Jeste li prolistali novi katalog? Što vam je zapelo za oko? Dijelimo li favorite?

Sve fotografije koje nisu moje preuzete su s https://www.ikea.com/hr/hr/

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na komentaru :)