srijeda, 28. lipnja 2017.

Što nosim u torbi

Došla sam na ideju da s vama podijelim što imam u svojoj torbi. Da, jednina... nisam od osoba koje mijenjaju torbe ovisno o danu/noći, danu u tjednu, godišnjem dobu ili outfitu. Jedna, jedina torba koja je pa skoro uvijek sa mnom. U sljedećem postu pisat ću o tome što se nalazi u mojoj torbi za bebe u koju tijekom dana preselim pola stvari. Inače, sve je tu.




Za nekog tko je otkad zna za sebe (ok, posljednjih 10 godina) uvijek išla na sigurno i kupovala veliku crnu torbu u Deichmannu, ovo je veliki pomak. 😀 Pomak se dogodio iz jednostavnog razloga što sam tražila praktičniju torbu koja mi neće padati s ramena (ovu nosim kao poštarsku - mamma style). I ok... priznajem... bila je to ljubav na prvi pogled u izlogu lokalnog no name dućana. Ova torbica je veličine A5 formata i slobodno mogu reći 3/4 manja od torbi koje sam prije kupovala, a u nju stane sveee. Pa kako??? Znate ono kad vam zvoni mobitel, a vi kopate po torbi i dok ga nađete onaj s druge strane je već odustao. Eh da... S ovom torbom nema takvih problema. U središnjem dijelu postoji platnena "pregrada" tako da u jednom dijelu nosim sve osim mobitela i novčanika. Novčanik nosim u drugom dijelu, a mobitel u džepiću sa stražnje strane torbe. Voila 😍



Stvari su mi podijeljene u manje torbice i fascikl radi lakše preglednosti. Znači, osim njih tu je mobitel koji je okrenut da se malo hvalim lijepom maskicom 😎 slušalice za mobitel, papirnate maramice i novčanik.


Krenimo sa sadržajem.
U metalnoj kutijici držim 2 uloška, flaster i vlažnu maramicu za čišćenje naočala.
U ružičastoj torbici imam mirisne kremice za ruke, parfem u roll-onu i ogledalo.
U ljubičastoj torbici se nalazi melem, 3 intimne maramice (zaboravite na ono intimne, koristim ih kao obične jer su u praktičnijem pakiranju) i krpica za naočale.
U torbu znaju nakratko zalutati i nekakve žvake/bonboni, knjiga, kemijska olovka, kišobran i bočica s vodom jer se ovaj moj super torbičak da i proširiti cifom sa strane. Neko vrijeme imala sam češljić, ali je negdje odlutao pa svakako namjeravam nabaviti novi.


I na kraju novčanik u kojem ima svega i svačega, a najmanje para 😀 Well, tu su kartice, osobna, zdravstvene, razne kartice za skupljanje bodova, članska iskaznica za gradsku knjižnicu, popis knjiga koje želim pročitati, kuponi s popustima i koje kakvi popisi za šoping i wish liste. Uglavnom, sve što drugi zapamte ili zapišu na mobitel ja napišem i stavim ovdje 😝


Nadam se da vas je ovaj post inspirirao da čekirate svoju torbu i napravite reda u njoj ili da skužite kako vi možda funkcionirate i s manje stvari pri ruci. 👍
U sljedećem postu pisat ću o tome što se nalazi u mojoj torbi za bebe



Broj komentara: 9:

  1. Moja torba nema šanse da je manja :)
    Osim što volim velike torbe, nosim u njima masu stvari. Ljeti to, 2 novčanika i 2 mobitela, dva para ključeva (auto, stan, ponekad i treći- kuća) uključuje i bocu vode, ulje i krema za sunlanje, sunčane naočale, vrećice za drek za psa, sve što sam se sjetila u zadnji tren (tabletem šal, pašmina, nakit, gumica za kosu, čarape, rukavice zimi, nešto ponijeti nekome itd.
    a u dućanu često samo ubacim u torbu, ne da mi se nositi vrećice po rukama.
    Tvoja torba izleda superuredno i organizirano.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Ma totalno te razumijem i ja sam prije znala tako svašta ubaciti kad sam radila ili studirala, ovako kad sam doma i izbivam iz kuće na kratko uzimam samo najpotrebnije stvari.

      Izbriši
    2. Ima se može se xD Mi ostali imamo sam jedan xD

      Izbriši
  2. Ajme kako je u tvojoj torbi sve fino organizirano, zavidim ti! Svaki put kad bi i sama pokušala nešto slično, neslavno bi završilo pa sam odustala, ali ipak nosim puno manje stvari nego prije - novčanik, mobitel, mali neseser gdje mi je ruž i ogledalo i kutijicu za naočale. Najgore kod mene je što sam majstor za sakupljanje smeća po torbama i treba mi sto godina da ih ispraznim pa tu nastaje pravi kaos :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Svatko u nekom trenutku popusti i nastane kaos. Središ s vremena na vrijeme i to je to.

      Izbriši
  3. Super mi je ideja za flastere u ovoj kutijici za uloške, imam tih kutijica valjd 3 komada negdje po stanu a ne koristim ih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thx :) U jednoj od tih kutijica držim i lijekove koje svakodnevno uzimam kad idem negdje. Izrežem si koliko mi treba i stavim u tu kutijicu.

      Izbriši

Hvala na komentaru :)