srijeda, 31. siječnja 2018.

Najbolje od siječnja 2018.

Odlučila sam zadnjeg dana svakog mjeseca napisati najljepše stvari koji su mi se dogodile u tom mjesecu kako bi se prisjetila, ali i podijelila male trenutke zadovoljstva koji su uljepšali moju svakodnevicu. Možda će to još nekoga potaknuti da napravi isto, makar na listu papira ili ovako virtualno. Tako da se osvrnemo na ono što je iza nas malo češće od onog jednoga puta na kraju godine.


  1. D.-ov prvi rođendan - prisjećanje na sve što se izdogađalo u posljednjih godinu dana i druženje  s brojnim članovima obitelji koji su nas posjetili kako bi proslavili ovaj divan dan
  2. Moj 34. rođendan - još sam tu, jača nego što sam mislila, sam dan bio je predivan
  3. D. je samostalno prohodao - nema se što reći osim nadrealno 😍
  4. D. prvi čvrsti zagrljaj nakon što smo bili odvojeni tri sata jer sam konačno odlučila otići na bojanje kose u frizerski salon nakon što sam dvije godine hodala uokolo polusijeda 👀
  5. Novi imidž - drugačija garderoba, nova frizura, nove naočale 
  6. Ponos jer je iza naše obitelji mjesec dana života po principima zdrave prehrane 😀
  7.  M. i ja smo se upisali u registar matičnih stanica 
  8. Otkrila sam punooo zanimljivih blogova, a to je osjećaj jednak onome kada nađeš nekoga s kime klikneš na prvu. Neki od njih su mi doslovno promijenili život. Njima naravno namjeravam posvetiti poseban post. Čime dolazimo do sljedeće stavke.
  9. Otkrivanje da sam visoko senzibilna osoba što je dovelo do toga da mi se puno kockica u glavi posložilo i da sam prestala gledati neke svoje karakteristike kao mane i nedostatke već kao osobine koje imaju osobe rođene s osjetljivim živčanim sustavom. Osjetila sam ogromno olakšanje i shvatila da je sa mnom sve u redu jer sam jednostavno takva rođena. Kada se svi dojmovi slegnu namjeravam pisati post o tome. 
  10. Film Rebel in the Rye o stvaralaštvu J. D. Salingera i nastanku slavnog romana "Lovac u žitu". Ima dio u koji kaže: 
Zašto pišeš? Jer sam bijesan zbog puno stvari, a kada pišem imam osjećaj da se nosim s time. Osjećam kao da imam priliku reći ono što mislim.(...) Pitanje jest jesi li spreman provesti ostatak života pišući znajući da možda nećeš dobiti ništa zauzvrat? Ako nisi, onda bi se trebao posvetiti nečemu drugome. 
Reći ću samo da nisam osoba koja dvaput gleda isti film, ali ovaj bih mogla pogledati još stotinu puta.



Ako želite možete sa mnom podijeliti nešto što vas je razveselilo u siječnju.

Broj komentara: 6:

  1. Obožavam ovakve postove! I ja sam se naručila kod frizera za subotu, radujem se cijeli tjedan :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sve su ti tocke super, ali br 9 posebno! <3
    Sad moram pogledati film jer mi se Lovac u zitu svidio kad sam ga citala. Pisi nam i o 6. ako stignes! Nikad dosta zdrave prehrane :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala, možda budem. Pogledaj, stvarno je odličan :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Bome bogat mjesec! Čestitam, toliko uspjeha :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)