utorak, 1. svibnja 2018.

O MENI

Bok, bok  😍 Iza imena Zimzeleni cvijet krije se jedna sasvim obična žena, majka, kraljica (sve samo to ne hahaha) profesorica hrvatskoga jezika i povijesti, blogerica, zaljubljenica u pisanje – Katarina. Imam 34 godine, rodom sam iz Poreča, dugo sam stanovala u Puli, a sa suprugom i sinčićem sada živim u Velikoj Gorici.

Pišem blog o sitnicama koje me vesele, izletima u sasvim mala obična mjesta i putovanjima izvan Lijepe Naše. Upoznala sam sve čari pred i postporođajne depresije i svega u nizu što doktori nazivaju Anksiozno-depresivnim poremećajem. Otkad sam postala majka, pišem i o majčinstvu jer mi je muka od prodavanja priče o ženi, majki, kraljici i želim prikazati majčinstvo kakvo ono zapravo jest  u odnosu na ono što očekujemo i kako se prezentira. Ukratko, pišem o onome što bih i sama voljela da sam negdje mogla pročitati, ali pošto još nisam našla takav blog – onda sam odlučila da je na meni red da budem promjena koju želim vidjeti u svijetu.



Zašto Zimzeleni cvijet?
Zimzeleni cvijet zimzeleni - uvijek živući, cvijet - nježan, krhak nježan, krhak cvijet koji se nikada ne predaje i uvijek nekako preživi. Tako recimo vidim sebe.

Ako vas zanima još što god o meni, a nije vezano uz izlete, putovanja i majčinstvo pročitajte ove tekstove - blogerske izazove:












Bilo bi mi drago da me pratite na Facebooku, Bloglovinu ili putem e-maila (obrazac za prijavu nalazi se s vaše desne strane).

Ako vas bilo što zanima, slobodno mi se javite na e-mail zimzeleni.cvijet@gmail.com

Radujem se našem druženju 😊



4 komentara:

  1. Odlicnan posta
    Sad smo te malo vise i bolje upoznale ❤

    OdgovoriIzbriši
  2. Bok, Katarina! Taman javiš da odlaziš, i sad najednom postovi! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bok <3 Pa nikada nisam rekla da odlazim nego da ću rjeđe pisati. Prevelika mi je obaveza pisati svaki tjedan pa sam odlučila objavljivati postove kada stignem. Najbolji od mjeseca uvijek će ići zadnji dan u mjesecu, a ostali kada stignem.

      Izbriši

Hvala na komentaru :)