srijeda, 27. lipnja 2018.

Najbolje od lipnja 2018.Dragi moji, možete li vjerovati da je već pola godine iza nas? Vrijeme stvarno brzo prolazi pa da vidimo što je obilježilo mjesec koji je iza nas.

1. Putovanje u Zurich - pošto je riječ o poslovnom putovanju koje je trajalo samo dva dana, od čega 14 sati vlakom i 13 sati automobilom nije bilo vremena za razgledavanje i šetnju, ali dovoljno da guzica vidi svijeta i duša bude mirna neko vrijeme.


2. D. je usvojio nove riječi pa tako osim mama i tata kaže ajde, hvala, glava, da i ne 😍

3. od filmova najviše mi se svidjela neobična tinejdžerska ljubavna priča u filmu Love, Simon koji je kod nas preveden S ljubavlju, Simon. U filmu glume neki glumci iz serije 13 reasons why što je dodatan razlog zbog čega sam jedva čekala pogledati ovaj film. Druga sezona serije me prilično razočarala pa nakon 3. epizode izgubila sam volju za daljnjim gledanjem. Šteta.


4. nove sezone The affair i Younger 😍


Kakav je vama bio lipanj? Po čemu ćete ga pamtiti?

2 komentara:

  1. Dobro izgleda ovaj put u Zürich!
    Meni se mjeseci samo slažu. Točno znam kamo je otišlo pola godine- u razgovore s majstorima i njihovo nadgledavanje i koordiniranje. moj cijeli svijet se trenutno sastoji od ljudi i stvari koje pomažu preurediti kuću. S druge strane, očekujem jesen u drugačijem okruženju, pa ono..svaki mjesec više je korak bliže cilju :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala 😊
    Nakon svega ceka te divan osjecaj da je sve onako kako si htjela i zamislila i puno godina uzivanja u svemu tome.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)