četvrtak, 8. rujna 2016.

What to expect when you're expecting #3


Paketi za trudnice i popusti

Update: 4.8. 2018.


Kako bi olakšali iščekivanje bebe i dali nam uvid u što nas očekuje pobrinuli su se brojni baby klubovi  koji šalju besplatne edukativne brošure, ali i uzorke svojih proizvoda. U ovom postu možete vidjeti koji su trenutno aktualni i što nude.


  • potrebno se registrirati na navedenom linku
  • Kao članu HiPP Baby Cluba na Vašu kućnu adresu stizat će HiPP pokloni u nekoliko perioda, od trudnoće do 1. rođendana Vašeg djeteta. U poklonima se nalaze edukativne brošure, HiPP promotivni materijal, HiPP proizvodi ili uzorci HiPP proizvoda te razni sadržaji naših partnera. 
  • dobije se tester čaja za trudnice, tester čaja za dojilje, kapica ili čarapice, 20 ml baby ulja, jastučići za dojilje, kupon za besplatno učlanjenje u Dietpharm klub pri čemu dobivate puno pakiranje Centravit Prenatal tableta u vrijednosti 110 kn, letak s nekim popustom za ljetovanje, Hipp promotivni materijal

UPDATE: pokloni se dobivaju i nakon rođenja djeteta. Ne sjećam se točno, ali negdje sa 5.-6. mj. dobije se plastična kutijica sa 2 plastične žlice (super za hranjenje kad ste vani), uzorak nekih žitarica i podbradnjak (u rozoj, odnosno plavoj boji).





DM:

  • paket za trudnicu: preuzima se na blagajni u DM-u uz predočenje DM kartice. U paketu se dobiva: torba i držač za torbu, savjetnik i knjižica sa popustima, Moj prvi dnevnik i Biobaza krema protiv strija.


  • Paket dobrodošlice
    Dobiva se nakon rođenja djeteta na blagajni DM-a uz predočenje kartice dm active beauty i otpusnog pisma iz rodilišta.

    U paketu vas očekuje:
    - pelene Pampers Premium Care S1 2-5 kg, 22 kom.
    - vlažne maramice Pampers Sensitive Newborn 54 kom.
    - savjetnik za 0-6 i 7-12 mjeseci



BIPA - Bipo klub - program vjernosti za trudnice i roditelje s djecom od 0-3 godine. Tijekom cijele godine 10% popusta na cjelokupan baby asortiman i rođendanski pokloni 1., 2. i 3. rođendan. Ne dobije se poklon nego kartica na kućnu adresu koju ste prijavili učlanjenjem u Bipa card program.
UPDATE: imaju aplikaciju za razmjenu dječjih stvari i opreme BIPO KLUB





KONZUM
MultiPlusCard Dječji klub dio je MultiPlusCard programa te kako biste postali članom MultiPlusCard Dječjeg kluba potrebno je prethodno učlaniti se u MultiPlusCard program!
U roku od 6 tjedana šalju kupon za besplatan paket Lumpi pelena i kupone s popustima na kućnu adresu, a s kojim se podižu pelene u Konzumu. Četiri puta godišnje šalju knjižice s kuponima sa popustom na odabrane artikle iz dječjeg asortimana te razne brošure kao i čestitku i poklon za 1. rođendan.
UPDATE: Svaki novi član koji se učlani u Dječji klub do 1.12.2018. dobiva POKLON KUPON - 50 kn na dječjem štednom računu Pčelica u Zagrebačkoj banci. Poklon kupon s kojim ćete moći ostvariti ovu pogodnost poslat će na vašu kućnu adresu u roku 6 tjedana od kad zaprime vaše podatke.



MULLER

UPDATE: Učlanite se preko interneta i svakih nekoliko mjeseci dobivate na mail s kuponom kojeg je potrebno zamijeniti u trgovini za letak s popustima na određene proizvode.  Nakon rođenja djeteta dobivate kupon na mail s 15% popusta na bilo što iz dječjeg asortimana.


NOVALAC
Šalju kartonski metar za djecu koji se stavlja na zid (visinomjer).
Na ovom linku možete naručiti besplatan uzorak (5 kom) novih kapsula za trudnice.





SAN KOZMETIKA
Na linku se može odabrati između ostalog i uzorak SAN dječje kreme za njegu i zaštitu kože. Uzorak dolazi u skroz maloj teglici.

BEBIMIL

Poklanjaju Radosnicu - prekrasnu knjigu u koju možete zapisivati sve uspomene i slike vašeg djeteta.







Potrebno je putem kontakt forme poslati poruku u kojoj ih tražite uzorke proizvoda za bebe. Dobije se oznaka beba u autu, mali paketić mokrih maramica, uzorak kreme za tijelo i šampona.


Paketić od Nivee i ispod Radosnica


MUSTELA
Kao i za Niveu potrebno je putem kontakt forme poslati poruku u kojoj ih tražite uzorke proizvoda za bebe.


PAMPERS
Potrebno je registrirati se na linku. Trenutno dijele besplatne uzorke Pampers Pants (pelena-gaćica) - 4 kom vel. 1 i 2 kom. vel. 3.
Potrebno je učlaniti se da bi se dobio porođajni popust od 11% koji vrijedi 12 mj. od učlanjenja na sve osnovne stvari za dijete (jastuk za dojenje/trudnice, kolica, kreveti, komode, odjeća, dječja kozmetika...). Mali update: pošto smo jučer kupili kolica saznala sam da se na određene prozvode dobiva bonus na baby center kartici, konkretno kupnjom naših kolica dobili smo 100 kn na karticu koje možemo potrošiti prilikom sljedeće kupnje.
UPDATE: Promijenili su na koje proizvode se odnosi porođajni pospust. I nakon 12 mj.  ako imate karticu Baby centra imate popust na određene proizvode npr. kišobran kolica bez kartice budu 600 kn, a s karticom 400 kn, ali to ovisi o trenutnoj akciji.


MAGIC BABY
Učlanjenjem u Loyalty club članovi ostvaruju posebne pogodnosti na izabrane klupske artikle po posebnim cijenama.

Bubamara je trgovina koja se nalazi u nekim većim hrvatskim gradovima, ali ima i web shop sa pristupačnim cijenama i često besplatnom dostavom. Posebnost ove trgovine je što ima asortiman Chicco proizvoda (i slavne Chicco uloške za porod). Učlaniti se možete preko weba ili u trgovini.
Prilikom svake kupnje od vrijednosti proizvoda po redovnim cijenama obračunava vam se 3% bonusa. Bonus se zapisuje na vašu klub karticu i možete ga iskoristiti već sljedeći dan prilikom kupnje, a najkasnije do završetka bonitetnog razdoblja.
Ako vas bonus od 3% nije privukao, kao član Bubamara kluba imate pravo na popust na određene proizvode koje ne bi imali ako niste član (isto kao u Magic baby i Baby Centru).
Pogodnosti, koje omogućuje Bubamara klub kartica, možete koristiti u svim Bubamara prodavaonicama, u internet trgovini www.bubamara.in te u prodavaonicama Pikapolonica u Sloveniji.




Trudnice se u klub trudnica i zadovoljnih beba mogu upisati bilo koji dan u tjednu. Na blagajni prodavaonice potrebno je predati podatke o predviđenom mjesecu porođaja. Prilikom upisivanja svaka trudnica dobiva trudnički poklon paket. Svaki utorak, tijekom trudnoće, ali i godinu dana nakon rođenja djeteta, možete koristiti utorkom trudnički popust od 10% odmah prilikom kupnje proizvoda po redovnim cijenama, dok se stalni bonus od 3% bilježi na vašu klub karticu. 



Za testere i uzorke dječjih krema možete se raspitati kod patronažne sestre i u vašoj ljekarni. Moj savjet je da uvijek kupujete u istoj ljekarni jer će vas na taj način tretirati kao redovnog kupca što znači da su veće šanse da dobijete testere i popust za stalne kupce. Ja tako uvijek kupujem hranu za bebu, lijekove i slično u ljekarni u blizini moje zgrade što su djelatnici zamijetili i uvijek me počaste popustom za stalne kupce od 10%, ali i daju testere kao i ponude neke proizvode koje inače ne bi npr. vitamine 1+1 gratis ili 2. proizvod u pola cijene. U ljekarnama uvijek možete naći stručne savjete i tu mogućnost iskoristite npr. prilikom odabira određenih vrsta vitamina/minerala ili npr. sredstava za zaštitu od sunca za bebe.



UPDATE: Raspitala sam se i više se ne dijele paketi Family servicea - Evo me! i Sretna beba!.

P. S. Ako ste se učlanili u klubove kao trudnica, ažurirajte podatke nakon rođenja djeteta kako bi dobivali pogodnosti u skladu s njihovom dobi. 


 Znate li možda za još koju pogodnost za trudnice i bebe? 
Javite mi u komentarima ako sam koju izostavila. 
Jeste li dobile neki od navedenih paketa? Kako ste zadovoljne sadržajem?

Meni je DM-ov paket najbolji, a Hipp-ov najdraži jer sam ga dobila prvog i kada sam vidjela male čarapice za bebu sva sam se raspekmezila.


Sve fotografije koje nisu moje preuzete su s Googlea ili s internetskih stranica navedenih tvrtki.

Broj komentara: 10:

  1. Male čarapice su najkjut thing ever! xD Mene muž stalno mora odvlačiti u trgovinama od malih čarapica a nisam ni trudna lol Hvala na ovom postu! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super post za sve trudnice, sve na jednom mjestu. Meni je DM-ov paket bio ok, s tim da sam umjesto Sudocrema dobila Melem, ako se ne varam. A pasta za zube mi je dobro došla za rodilište.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo je baš super, kod nas koliko sam upućena samo DM ima taj program.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve dobro dođe kada si trudnica i ne znaš što odabrati pa makar ovi probni uzorci sužavaju izbor.

      Izbriši
  4. ovo je odličan post,puno ti hvala na skupljenim informacijama..ja sam tek u 26.-om tjednu..znači na dosta njih se može prijaviti i prije rođenja djeteta?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam se na sve prijavila u trudnoci i mislim da je vecini tada to omiljena razbibriga
      Zimzeleni cvijet

      Izbriši
  5. Dm program više ne postoji, baš sam bila tužna maloprije na blagajni kada mi je teta rekla da su ga ukinuli

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Poslala sam upit DM-u i odgovorili su mi da Babybonus program kao takav ne postoji, ali da se može na blgajnama zatražiti paket za trudnice i paket za bebe. Na Facebooku mi je nekoliko žena napisalo da su se nedavno dobile paket za trudnice tako da ti preporučam da opet pitaš u svom DM-u.

      Izbriši

Hvala na komentaru :)