ponedjeljak, 5. ožujka 2018.

Kraljev Vrh


Prošlog tjedna palo je puno snijega i temperature su se u mom kraju spuštale i do -15° C. Za M. i mene idealan dan za vožnju zaleđenim cestama u podno Sljemena i promatranje krajolika iz topline automobila. 😀 












Za još sličnih vožnji/izleta kliknite na oznaku izleti sa desne strane teksta 👉
Kako je bilo vama prošloga tjedna? 
Jeste li uživali na snijegu ili ste ga samo promatrali preko prozora?

Broj komentara: 8:

  1. Ja sam, kao što već znaš :D uživala isto u snijegu. Ograničava me u kretanju pa bih rado da ga bude manje. Inače mi je zima ok.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja proputovala 1000 km po snegu i ledu, kosava mi zamrzla dusu a od Novog Sada videla N :D A onda se hitno vratila u Skoplje jer su od hladnoce popucale cevi u kupatilu..lepota jedna

    OdgovoriIzbriši
  3. Ajme, stvarno ti se svašta izdogađalo. Ja do svoje 28 nisam poštenoga snijega vidjela jer sam rođena i živjela kraj mora gdje je svakih nekoliko godina samo zalepršala koja pahulja, a niti se nije ništa uhvatilo za tlo. Tako kada ovdje padne pola metra snijega uživam, ali samo gledajući jer nisam ljubitelj hladnoće niti boravka na snijegu. Vjerojatno bi bilo drugačije da sam od malena bila na snijegu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh, brr, bljak..cak i nije toliko sneg koliko nagle promene- 2 dana -15 i led i onda sunce i 10 stepeni. Samo cekam da me zvekne neki mozdani udar :D
      Mogu li na pricu da dodam dva promrzla Indonezanina u letnjim patikama? :)))

      Izbriši
    2. Ja loše reagiram na velike promjene temperature, pogotovo ljeti uf, kada se sjetim. A Azijati su uvijek posebna priča, uvijek furaju svoj film gdje god da ih sretnem haha Imaju par dana godišnjeg i dolete avionom tu i briga njih za vremenske uvjete samo da vide Europu :))

      Izbriši
  4. Ti s mora dosla u V.G.a ja iz Zapresica na more..Totalno te kuzim s ovim pahuljama sto samo zaleprsaju...Ovdje je palo 5cm snijega i nije bilo skole hahaha,totalni kolaps.A ja sam ko dijete gustala cijelo popodne na tom snijegu,jer sam ga naravno kao mala imala svake zime.Nista vise nije normalno s tim vremenom...Slike su ti prekrasne,dodje mi da se bacim u snijeg ovako preko slike:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znaci bila sam u tvojim krajevima. I kod mene je bio kolaps kada se cm snijega zadrzao na tlu. Ono kako cemo voziti bez zimskih guma haha samo sto lance ne stave lol.
      Kada sam selila u VG bilo me jako strah zime. Mislila sam da snijeg padne jednom u listopadu i to pola metra i ne otopi se do travnja haha. Mislila sam da ljudi ne izlaze iz kuca 6 mj. Haha kao da idem u Sibir, a ne u Zagreb haha. Iskreno meni ovdje zimi toplije nego u Istri. Tamo stalno bura, a kao suncano pa je lijepo vrijeme.

      Izbriši

Hvala na komentaru :)